Процедура закупівлі – конкурентна (відкриті торги).
Предмет закупівлі - М'ясо за Кодом Єдиного закупівельного словника 021:2015 - 15110000-2 м'ясо, відповідно до коду 15113000-3 свинина (м’якоть свинини охолоджена), 15112130-6 курятина (чверть куряча охолоджена), 15112300-9 печінка свійської птиці (печінка куряча охолоджена).
Кількість:
М’якоть свинини охолоджена – 1400 кг;
Чверть куряча охолоджена – 2000 кг;
Печінка куряча охолоджена – 300 кг.
Всього: 3 700 кг
Ідентифікатор закупівлі UA-2020-12-29-001767-b, дата Оголошення – 29.12.2020 р.
Очікувана вартість – 332 300,00 (триста тридцять дві тисячі триста гривень 00 коп.) грн. в т.ч. ПДВ.
Обґрунтування очікуваної вартості – розрахунок здійснювався відповідно до проекту кошторису на 2021 рік по КЕКВ 2230, розрахунків економіста закладу по чисельності учнів, розрахунків сестри медичної з дієтичного харчування, щодо норм харчування відповідної вікової категорії вихованців та з урахуванням діючих цін на дату висвітлення Оголошення.
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:
Read more
|