Reunite Ukraine
Reunite Ukraine QR Code

Опитування

Що ви найбільше хотіли би бачити на шкільному сайті?
 

Авторизація



Календар

< вересня 2017 >
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Переклад сайту / Website translation

EnglishPolish

Хто на сайті

На даний момент 244 гостей на сайті
Цікавий вихідний PDF Друк
Виховна робота - Гурткова робота

Ранок 24 вересня видався досить похмурим, але це не зіпсувало гарного настрою вихованцям школи. В творчій майстерні вихідного дня учні 3-А, 4-А, 4-Б класів із задоволенням під звуки музики, виготовляли святкові листівки для своїх вчителів до професійного свята працівників освіти - Дня вчителя. Діти втілювали свої творчі ідеї, фантазії та вкладали частинку своєї душі у чарівні листівки своїм вчителям.

33Czr-CE1QY

 2bJNDpU cU

Кожна така листівка з низкою почутів, емоцій натхнення стане гарною прикрасою та подарунком чудового свята - Дня вчителя!.

64hlXnyxPYY FXx5QV07iMM

KFfW46--Gnc

Мабудь, сонечко також захотіло побачити наші листівки, тому вже після обіду воно радісно виглянуло на небі.

ru7MNovOqoM tqSeaoMjzyY

vvnRtfUa mU

Потім діти разом зі своїм вихователем, Гринь Оленою Вікторівною, вирушили у цікаву екскурсію в природу "Осінній передзвін". Дітлахи дізналися про народні прикмети, почули прислів'я та загадки про осінь, грали в рухливі ігри "Жовта осінь", "Фарби". Назгадку про цей день зробили багато гарних фото.

-EdlNhMBmZk FQHESX0V04s

Як завжди діти весело та цікаво. Першими на спортивний майданчик вийшли діти початкової ланки. Заняття розпочалось з полоси перешкод, де діти лазили через скати та по драбині, стрибали по купинах. Хлопці підтягувалися на перекладині а дівчата робили вправи для пресу. Кожен старався бути кращим. І закінчилося заняття спортивною естафетою.

i4c6zXnFVQ8

А вже після другого сніданку свої здібності в улюбленій грі показали юні волейболісти: Яглинський О., Сабалдажна Є., Мовлянов Б.,Пантилєєв Д., Чепурна Л., Чепурна Д., Бородовка К., Кальчева В., Димова В., Роман О., Димов В. Під час гри "У вибивного" кращими були: Роман О. та Димов В.

ev8PogpHroI kARuFSgjKa8

PO0gM71spoU

S 0KY-tc6Zw u3uaGBM-QBA

Після обіду діти каталися на роликах та змагалися на кращого влучника у баскетбольний кошик. Свої здібності з бамбінтону показали: Смірнов В., Рябко Л., Щербак В. та Чепурна Л. У того хто товарищує зі спортом, вихідні проходять завжди весело та цікаво.

 
Copyright © 2012 by Jester.