Написав Maxim
|
Четвер, 03 грудня 2020, 14:03 |
Захід
|
Відповідальні
|
Дата проведення
|
·ÂÂ Â 1. Гра - презентація «Я обираю професію»
·ÂÂ Â Â 2. Виховна година «Професії, які ми обираємо»
3. Виставка дитячих робіт «Це ми вміємо»
4.Анкетування учнів8-10х класів «Моя майбутня професія»
5. Практичні заняття з трудового навчання
|
класні керівники, вихователі
педагог – організатор, вихователі 8-10 кл.
керівники гуртків
психолог
ÂÂÂÂÂÂÂÂ
вчителі трудового навчання
|
23.11.2020
24.11.2020
Â
25.11.2020
26.11.2020
Протягом місяця
|
З метою забезпечення умов для життєвого і професійного самовизначення старшокласників, формування готовності до свідомого вибору і оволодіння майбутньою професією у школі пройшов Тиждень профорієнтації, в рамках якого були проведені різноманітні заходи. Упродовж Тижня практичний психолог школи провела діагностування та анкетування майбутніх випускників з метою визначення подальшого профілю навчання. З учнями 6-10 класів класу було проведено заняття з елементами тренінгу, гру-презентацію. Метою заходу було визначення професійних здібностей та схильностей учнів. Учителі трудового навчання провели практичні заняття.

ÂÂÂ 

Захід
|
Відповідальні
|
Дата проведення
|
·ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ 1. Гра - презентація «Я обираю професію»
·ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ
·Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â 2. Виховна година «Професії, які ми обираємо»
ÂÂÂÂÂÂÂÂ
3. Виставка дитячих робіт «Це ми вміємо»
ÂÂÂÂÂÂÂÂ
4. Анкетування учнів     8-10х класів «Моя майбутня професія»Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â ÂÂÂÂÂÂÂÂ
5. Практичні заняття з трудового навчання
|
класні керівники, вихователіÂ Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â ÂÂÂÂÂÂÂÂ
педагог – організатор, вихователі 8-10 кл.ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ ÂÂÂÂÂÂÂÂ
керівники гуртків                           ÂÂÂÂÂÂÂÂ
ÂÂÂÂÂÂÂÂ
психолог
ÂÂÂÂÂÂÂÂ
ÂÂÂÂÂÂÂÂ
вчителі трудового навчання
|
23.11.2020
ÂÂÂÂÂÂÂÂ
24.11.2020
ÂÂÂÂÂÂÂÂ
25.11.2020