Reunite Ukraine
Reunite Ukraine QR Code

Опитування

Що ви найбільше хотіли би бачити на шкільному сайті?
 

Авторизація



Календар

< листопада 2017 >
П В С Ч П С Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Переклад сайту / Website translation

EnglishPolish

Хто на сайті

На даний момент 67 гостей на сайті
Недільний вихідний PDF Друк
Виховна робота - Гурткова робота

Професій знаєм ми чимало:
шахтар, геолог, вчитель і пілот 
Творець віршів, і майстер по металу.
Прекрасні всі, найкраща ж – хлібороб.

З давніх-давен Україна славилася добрими та працьовитими людьми. Завдяки «золотим рукам» та мудрості аграріїв живе наша українська нива. З року в рік, в третю неділю листопада, у всієї нашої країни є гарна можливість відсвяткувати День працівників сільського господарства.19 листопада для учнів 3-4 класів була проведена інформаційно-пізнавальна година "Вони працюють на землі".Діти дізналися багато цікавого про професії, переглянули яскраві ілюстрації та намалювали гарні ілюстрації

eWhXga74fDoz-FKMM9N2fw

 

Тим часом група дітей 3-Б та 1-В класу під керівництвом Мартиненко Наталії Петрівни робили цікаві аплікації з пластикових кришечок. Вони із задоволенням створювали образи улюблених героїв. Потрудилися малюки на славу. Молодці!!!

3p7UEQ PK28

Вихованці з великим бажанням продовжують виготовляти прикраси зі старих джинсів. Діти ще раніше опанували технікою виготовлення браслетів, кольє, а цього разу це були прикраси для волосся. Хлопці ж почали плести домовичка з газетної лози.

-LpuAK2IWv0

Ми пишаємося тим, що в нашій школі дуже творчі діти. Вони не лише вчаться всього у своїх вчителів та вихователів, але з задоволенням вчать та розважають один одного. Дівчата 6 класу - Кім Анастасія та Любічева Ольга переодяглися у веселих клоунів та влаштували цікаві розваги для менших дітей. Малечі припали до душі клоун Бумчик та Баба Яга. Вони пообіцяли обов'язково завітати ще до нас в гості.


 
Copyright © 2012 by Jester.