Reunite Ukraine
Reunite Ukraine QR Code

Опитування

Що ви найбільше хотіли би бачити на шкільному сайті?
 

Авторизація



Календар

< квітня 2017 >
П В С Ч П С Н
          1 2
3 4 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Переклад сайту / Website translation

EnglishPolish

Хто на сайті

На даний момент 66 гостей на сайті
Вікторина "Квіти - диво природи" PDF Друк
Виховна робота - Виховна робота

Під час весняних канікул, 29 березня, вихователями Гайдар Н.С. та Шрамко І.М. була проведена виховна година-вікторина "Квіти - диво природи"

Мета заходу: Поглибити та перевірити знання  дітей про  найбільш поширені квіти, навчати бачити красу, унікальність квітів.  Формувати природознавчу компетентність.  Забезпечувати  накопичення чуттєвого досвіду, реальних яскравих вражень, важливих для успішного пізнання навколишнього світу. Виховувати бережливе ставлення до природи , бажання прикрашати рідну землю.

Розпочали вікторину із вступної бесіди:

Буваючи в лісі, в полі, на луках ви можете побачити багато цікавого і дивовижного в рідній природі. Ми ж з вами поговоримо сьогодні про квіти, без яких наша Земля не була б такою прекрасною. Сині, червоні, жовті, рожеві - вони, як різнокольорові ліхтарики, спалахують вздовж стежок, на галявинах, біля річок і потічків. Про квіти складено багато казок, міфів, переказів, легенд. Багато квітів - це справжня лісова аптека, яка допомагає зберегти здоров'я, продовжити життя і вилікуватися від хвороб. Великий письменник Жан-Жак Руссо говорив своїм друзям: "Коли ви помітите, що я дуже хворий і мало надії на моє одужання, знесіть мене на квітучий луг, і ви побачите, що мені знову стане добре".

1

 



 
Copyright © 2012 by Jester.